A Book of Days: The New York Times Bestseller
36 Aya Varan Taksit Fırsatı!
152 TL
x 36 ay Yapı Kredi Alışveriş Kredisiyle
A Book of Days: The New York Times Bestseller
2.380 TL
152 TL
x 36 ay Yapı Kredi Alışveriş Kredisiyle
Sinopsis
THE NEW YORK TIMES ÇOK SATANLAR
“Güzel … Yazarlara, şairlere, dostlara ve aileye yaratıcı bir saygı duruşu.” - OBSERVER
National Book Award ödüllü Just Kids ve M Train kitaplarının yazarı tarafından hazırlanan, derinlemesine dokunaklı ve son derece özgün bir görsel gün kitabı. Patti Smith’in büyük ilgi gören Instagram hesabından esinlenerek hazırlanmış, Smith’in kendine has estetiğini yansıtan 365’ten fazla görsel içeriyor.
2018’de Patti Smith, ne olacağını planlamadan ilk Instagram fotoğrafını paylaştı: elinin bir fotoğrafı ve basit bir mesaj: “Hello Everybody!” (Merhaba Herkes!) Smith, sevdiği Land Camera 250 fotoğraf makinesiyle çekim yapmasıyla bilinirken, telefonundan çocuklarının, kaloriferinin, botlarının ve Habeş kedisi Cairo’nun fotoğraflarını paylaşmaya başladı. Takipçiler, Smith’in dünyasına açılan bu minyatür pencerelerle günlük kahvesi, okuduğu kitaplar, hayranlık duyduğu kahramanların mezarları (William Blake, Dylan Thomas, Sylvia Plath, Simone Weil, Albert Camus) hemen yakınlık kurdular. Zamanla sanata adanmış bir hayatın bütünlüklü bir hikâyesi ortaya çıktı ve bir milyondan fazla takipçi, Smith’in tutkularını, bağlılıklarını, saplantılarını ve anlık ilhamlarını belgeleyen bu görsel estetiğe karşılık verdi.
Bu kitaba özel, vintage fotoğraflar da yer alıyor: yıldönümü incileri, bir annenin anahtarlığı, bir eşin Mosrite gitarı. Ayrıca yolda ve sahne dışında hiç görülmemiş fotoğraflar, tren istasyonları, tenha kafeler, daima yanında olan bir defter de burada. Geniş bir yelpazeye yayılan ama samimi günlük notlarda Smith, dünya çapındaki yolculuklarından anekdotlar paylaşıyor.
365 fotoğraf eşliğinde, bir yılı baştan sona dolaştıran A Book of Days, vizyoner şair, yazar ve performans sanatçısının geniş düşünce dünyasını deneyimlemenin yeni bir yolu. Umut dolu, hüzünlü, oyunbaz — ve Smith’in belgesel sürecini anlattığı bir giriş yazısıyla tamamlanan A Book of Days, belirsizlikle dolu zamanlar için zamansız bir armağan, bir sanatçının yaşamına ilham verici bir harita.
Editoryal İncelemeler
“Güzel … yazarlara, şairlere, dostlara ve aileye yaratıcı bir saygı duruşu.” - OBSERVER
“Instagram’dan ilham alan şarkıcı ve şair, Land Camera 250’siyle fotoğraflar çekmeye başladı; sonuçlar eşsiz, muhteşem ve olağanüstü bir hayatın bir yılını gösteren bir pencere.” - STYLIST, Christmas gift guide
“Her günü için bir görsel sunan, özenle ciltlenmiş, harika bir kitap. Fotoğraflar, hem yaşayan hem de vefat etmiş dostlarını, sıradan nesneleri ve hatıraları kutluyor. Hepsine Smith’in kısa ama dokunaklı metinleri eşlik ediyor. A Book of Days, umudun en küçük ayrıntılarda bile bulunabileceğini hatırlatıyor.” - ERICA WAGNER, HARPERS BAZAAR
“Bir edebiyat eseri gibi işleyen bir fotoğraf kitabı, olaylarla ve sorgulamalarla dolu bir hayata pencere açıyor. Aynı ölçüde neşeli ve hüzünlü, ama genel etki, hayatın dolambaçlı yolculuğunun merak uyandırıcı olasılıkları.” - FINANCIAL TIMES
“Ortaya çıkan şey, egzotik ve sıradanın büyüleyici bir karışımı… Deneyim, tıpkı Patti Smith’in kendisi gibi rastgele ve büyüleyici.” - BIG ISSUE
“Kalbinde ve zihninde uzun süredir taşıdığı tarihin küçük köşelerine ait nadir fotoğrafları tutuyor.” - POPMATTERS
“Narin, sarsıcı, sık sık eğlenceli.” - VOGUE
“O kadar dürüst ve saf ki gerçek bir vecd sayılır.” - JOAN DIDION
“Haçlı Aziz Yuhanna’mız, şefkat dolu bir mistik.” - EDMUND WHITE
“Derinlemesine güzel, düzyazısı şiirsel, anlamı metafizik… Olağanüstü bir okuma.” - FINANCIAL TIMES
“Anlatıcı ses, Smith’in müziğinin sesi; bir rahibenin dualarıyla sakin bir şiir arasında kıvrılıyor. Bu küçük, kurnaz, mistik kitapta harikulade olan çok şey var.” - SPECTATOR
“Şiirsel bir başyapıt.” - JOHNNY DEPP
“Geçmişin çılgın ama şık New York’unun en büyüleyici ve eğlenceli portresi.” - NEW YORK TIMES
“Keskin, hüzünlü ve ince işlenmiş.” - SUNDAY TIMES
Yazar Hakkında
Patti Smith yazar, performans sanatçısı ve görsel sanatçıdır. 1970’lerde şiir ve rock’ı devrim niteliğinde bir şekilde birleştirmesiyle tanındı. İlki 1975’te yayımlanan öncü Horses albümüyle başlayan on üç albüm kaydetti. İlk çizim sergisini 1973’te Gotham Book Mart’ta açtı ve 1978’den beri Robert Miller Gallery tarafından temsil ediliyor. Witt, Babel, Woolgathering, The Coral Sea, M Train, Year of the Monkey ve 2010’da National Book Award kazanan Just Kids kitaplarının yazarıdır. 2007’de Rock and Roll Hall of Fame’e kabul edildi. Smith, New York City’de yaşamaktadır.
Ürünle ilgili görüşlerinizi paylaştığınız için müşterilerimiz adına teşekkür ederiz.
zuhalmuzik.com'da yer alan ürün yorumları, müşterilerimizin satın aldıkları veya kullandıkları ürünlere dair değerlendirmelerini içerir.
Kişisel Verileri Koruma Kanunu kapsamında, yorum sahibinin adı ve soyadının yalnızca ilk harfleri yayımlanır.
Ürün veya markayla ilgili bilgi veren, ürüne ve kullanımına dair artı ya da eksi özellikleri yazan yorumlar onaylanarak ürün sayfasında yer alır.
Hakaret, argo veya alaycı tavır içeren, fiyat bilgisi verilen, soru sorulan, link verilen, karşılaştırma yapılan yorumlar onaylanamamaktadır.
Bu kriterlere göre incelenen yorumlar, kısa bir değerlendirme sürecinden geçer, uygunsa onaylanarak ilgili ürün sayfasında yer alır. Değerlendirme süresi, yorumların geliş sıralamasına göre değişkenlik gösterebilir.
zuhalmuzik.com’dan yaptığınız tüm alışverişler Zuhal güvencesiyle sigortalı taşıma ile 3 iş günü içerisinde Aras Kargo'ya teslim edilerek tarafınıza gönderilir. Tüm siparişleriniz özenle paketlenir ve paketin içeriğine göre alınması gereken önlemler titizlikle alınarak siparişiniz hazırlanır.
Alışverişiniz sırasında ya da sonrasında koşulsuz mutluluğunuz için yanınızdayız. Her ne sebeple olursa olsun 15 gün boyunca iade ve değişim garantisi Zuhal Müzik güvencesinde.
Profesyonel seviyeden başlangıç seviyesine, müzik dünyasının yıldızlarının tercih ettiği en prestijli modellerden başlangıç seviyesi için en doğru seçeneklere… Onbinlerce enstrüman Zuhal Müzik’te.
Fender, Kawai, Ibanez, Roland, Tama, Pearl gibi dünyanın en prestijli markalarının Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Zuhal Müzik.
Alışverişiniz sırasında ya da sonrasında koşulsuz mutluluğunuz için yanınızdayız. Her ne sebeple olursa olsun 15 gün boyunca iade ve değişim garantisi Zuhal Müzik güvencesinde.
Profesyonel seviyeden başlangıç seviyesine, müzik dünyasının yıldızlarının tercih ettiği en prestijli modellerden başlangıç seviyesi için en doğru seçeneklere… Onbinlerce enstrüman Zuhal Müzik’te.
Fender, Kawai, Ibanez, Roland, Tama, Pearl gibi dünyanın en prestijli markalarının Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Zuhal Müzik.
Mağazalarımızın stok durumu bilgisi fikir verme amaçlıdır. Stoklar anlık olarak değişebileceğinden mağazamıza gitmeden önce iletişime geçiniz. Mağaza iletişim bilgilerimize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
|
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
STOĞA GELİNCE HABER VER
Zuhal Hesabınız ile tüm işlemleri hızlıca yapabilmek için sadece oturum açın. Henüz hesabınız yoksa 10 sn’de hesap oluşturun.😉
TALEBİNİ ALDIK